BLADT DIESELMOTORER TIL ALLE BÅDTYPER:

Med en Bladt Diesel får bådejere en holdbar, stabil og pålidelig motor. Vi tilpasser den ønskede enhed nøjagtigt til dine behov. Hvis du er i tvivl om valget af den rigtige motor, så kontakt os - vi rådgiver dig i detaljer og hjælper dig med at finde den bedste løsning til din båd. Vi har også samlet en masse nyttige oplysninger i vores sektion Motorviden - der kan du finde detaljerede oplysninger.

Når du har bestilt, leverer vi med kort varsel og kan installere din nye Bladt Diesel hurtigt og nemt, hvis det er nødvendigt. Det skyldes, at vores motorer er konstrueret på en sådan måde, at de i de fleste tilfælde kan bruge det eksisterende motorfundament sammen med rørnet og instrumentering. Dermed slipper du for en tidskrævende ombygning af de tekniske installationer. Installationen af den nye motor kan således gennemføres på blot få arbejdsdage!

Når vi rådgiver dig om køb af en Bladt Diesel, giver vi dig en stor faglig ekspertise. Du nyder godt af en stor erfaring: I de sidste ti år har vi solgt og installeret mere end 1000 motorer på verdensplan. Alene i Tyskland udfører 200 Bladt Diesel-motorer nu deres pålidelige arbejde i sportsbåde og motorbåde. Hvis du ønsker at overlade installationen og ombygningen i professionelle hænder, hjælper vi dig gerne med en af vores partnere i nærheden - vi har udviklet et omfattende netværk af service- og installationspartnere. Hvis du selv ønsker at installere den nye maskine eller overvejer at gøre det, står vi til din side: Vi rådgiver dig gratis, individuelt og detaljeret på tysk.

Bestillingsproces

På vores hovedkontor i Abenraa har vi et online studie, hvor vi kan drøfte installationsprojektet. For at gøre dette skal du udfylde vores formular og sende den til os. Vi har også brug for billeder, fotos eller tegninger af din båd. På den måde kan vi beregne og afgøre, hvad der er nødvendigt for ombygningen og installationen af den nye motor. Du kan ganske enkelt forklare os situationen på båden via Skype eller Whatsapp-video - inklusive alle de specielle funktioner - for os.