46 HK Bladt Diesel i Saga 27 i Nakskov

Vi købte vores saga 27 i september 2010 i Lohals på Langeland, og Torben var med til at sejle den hjem. Efter en rimelig god tur hjem med motorstop i ret blæsende vejr p.gr. af luft i vandudskiller og med en motor som røg meget i tomgang, besluttede vi os for at tage på bådudstilling i bellacentret. Der mødte vi Peter Bladt, som stod og fortalte om sine flotte motorer.

Det lød som om det var et godt produkt han stod med, så vi kørte hjem og snakkede om tingene og efterfølgende kontakte vi Peder Bladt og bestilte vores motor, en Bladt marine 46 hk. Vi blev efterfølgende rådet til at købe et Phytondrive for at mindske vibrationerne i båden ligesom Peter rådede os til at købe en ny propel, så motor, gearkasse og propel passer sammen.

Der stod vi så med alle vores talenter og skulle til at montere ny motor i båden. Vi er ikke nybegyndere, vi har før sat ny motor i en tidligere båd vi har haft, men der vil altid opstå nogle ting som vi behøver råd og vejledning til. Der har vi kunnet ringe til Peter næsten på alle tidspunkter af døgnet og fået råd og vejledning og mødt megen hjælpsomhed og kunne fornemme at her var en mand med stor viden indenfor sit feldt.

Vi har nu sat båden i vandet og er meget glade for vores nye motor, den sejler perfekt og der er meget få vibrationer i båden og når vi sejler med ca. 1500 omrd. spinder den som en mis og vi har en rigtig dejlig oplevelse med vores Bladt motor 46 hk.

Med venlig hilsen

Bente Hansen og Torben Jeppesen