32 HK BLADT DIESEL Albin 25 i Jyllinge

Efter at min gode gamle Volvo Penta Md3b ikke kunne klare det mere, var jeg næsten alle bådmotorsider igennem på nettet, men blev ved med at vende tilbage til en BLADT DIESEL Jeg var lidt skeptisk, jeg havde jo ikke hørt om BLADT motorer før, men prisen tiltalte mig.

Jeg kontaktede Peter Bladt og efter en god og lang behagelig samtale, hvor vi var inde på rigtig mange spørgsmål (det skal lige siges jeg er selv mekaniker så jeg havde ikke problemer med at forstå alt det tekniske) så kunne jeg ikke se nogle fejl i at købe en 32 hk BLADT DIESEL og så med hydraulisk gear, så hermed gjort!

Der er et ordsprog der siger at pris og kvalitet hænger sammen, her kan jeg kun sige at man får meget kvalitet til en meget fornuftig pris. Motoren er nu lagt i vores Albin 25 og man kan mærke der er forskel på min gamle 36 hk Volvo Penta og en 32 hk BLADT DIESEL, jeg ved ikke om det er fordi motoren er ny, det større drejningsmoment eller det er Peter Bladts udregninger af skruen, men motoren virker meget stærkere end min gamle Volvo Penta selv om den havde 4 hk mere.

Så til jer der læser mit indlæg kan jeg kun sige godt om Peter og hans Bladt motorer.

Med venlig hilsen

Jens Bannergård