certificeringer

dk  de  greenland  faer

Indbygning af ny motor på BLADT DIESEL's eget værksted

 

BLADT DIESEL A/S tilbyder at hente din båd, bygge ny motor i på vores værksted og levere den igen med egen lastbil.

1 20 21

Fordelene ved at vi indbygger din nye motor på BLADT DIESEL’s eget specialværksted er mange.
Du sparer tid og. Din båd leveres hurtigere retur og vores daglige kørselsomkostninger er oftest højere end omkostningen ved, at vi henter båden i din havn, da vi har vores egen bil og trailer.

Er båden først på vores værksted begynder tidsbesparelsen både for dig og os. I modsætning til at foretage indbygningen i en fremmed havn har vi alt specialværktøj lige ved hånden, og er der noget, der skal laves om eller tilrettes, har vi svejseapparat, drejebænk ilt og gas på værkstedet ved siden af vores omfattende lager med reservedele. Elementer der umuligt kan bringes med i en firmabil.

Endvidere har vi i Aabenraa et netværk af firmaer, som vi kan tage kontakt til, hvis der skulle være brug for en særlig reservedel, som vi ikke ligger inde med, eller noget skal specialfremstilles. Der er altså ingen spildtid med at lede efter reservedele i en fremmed by.

Du kan også komme sejlende til os, hvis du har mulighed for det. Vores værksted ligger 400 meter fra Aabenraa lystbådehavn.  Der er kran, vi kan løfte båden op med og herefter køre den til BLADT DIESEL’s værksted for at indbygge din nye motor.

At lægge ny motor i en båd i fremmed havn sammenligner vi med at bygge ny motor i en bil på en villavej.

Naturligvis ville det gå hurtigere på et autoværksted. Og nu er der jo ikke tale om en BMW 320, der skal have ny BMW 320 motor, men en Mercedes motor, der skal lægges i en BMW.

Meget skal tilrettes og tilpasses, før motoren kan komme på plads.

Det samme er tilfældet med en bådmotor fra BLADT DIESEL.
Der findes ingen standarder på motorophæng, udstødning eller kabeltræk. Selv om man tager en motor af samme mærke men af nyere dato, passer diverse dele ikke nødvendigvis sammen alligevel. Der skal som regel tilrettes, svejses, bøjes eller støbes på ny, så det er til enhver tid nemmere, billigere, hurtigere og giver en bedre finish, hvis man har alt lige ved hånden. Det har man sjældent på en villavej eller på en fremmed havnekaj.

Vi gør din båd klar til at blive sat direkte i vandet, efter endt motorskift.

Ud over montering af motor, aksel og propel, tilbyder BLADT DIESEL A/S også afrensning af bunden. Vi tilbyder også påføring/opbygning af ny bundmaling, polering over vandlinje samt evt. reparationer af glasfiber eller gelcoat.

Ring eller skriv, så finder vi en løsning for dig.